Vallée Dupont

Vallée, født i 2002, åbnede vejen for, at jeg uddannede mig til hesteguidet terapeut. Vallée er tidligere springhest med en præstationskarriere bag sig. Jeg startede med at have halvpart på denne meget store, danske varmblodshoppe. Hun er majestætisk og kraftfuld, og hun lærte mig om præcision og klarhed i min kommunikation.

I foråret 2015 blev Vallée min, og hun flyttede ind i Hestehaven om efteråret. Hun og jeg har aftalt, at hun ikke skal præstere mere, men byde ind med lige netop den, hun er.

Viper

Viper kom til Snekkerup i efteråret 2015. For at Vallée kunne komme hjem i Hestehaven, måtte vi jo have en hest mere. Jeg skrev til min mesterlærer Marianne Florman, at hvis hun hørte om en hest, der havde brug for et sted at være, så havde jeg plads. Og så var han der!

Viper er født i 2008. Han var blevet flyttet rigtig meget rundt, og nu ville hans ejer, at han skulle have et varigt hjem. Det fik han her! Viper synes, at jordarbejde er enormt fornøjeligt, og samtidig har han det så fint med at have mennesker i alle aldre på ryggen.

Legendario de Paso Noble

Legendario er født i Finland i 2006 og vokset op i en stor flok sammen med sin mor og søster. Hans mor er Paso Peruano og hans far Araber. Legendario selv er en naturhest med meget forstand på, hvordan man er i flok. Da han kom i foråret 2016, markerede han med den største selvfølge sit rum, og der gik ikke længe, før han var æret og respekteret som den lille floks nye leder.

Legendario stiller ingen spørgsmål og tvivler ikke. Der er altid en mening med, hvad han foretager sig. Han er en generøs og meget præcis hjælper, både når det gælder hesteflokken internt og i terapisessioner.

Shanti de Paso Noble

Shanti er Legendarios et år ældre lille storesøster. De voksede op sammen i Finland, har været tæt forbundet hele livet og kun været adskilt lidt over 1 år.

Shanti kom til Snekkerup i februar 2017. Bror og søster genkendte hinanden med det samme, og hun faldt hurtigt til i flokken.

Shanti er vågen, bestemt og selvbevidst, og hun går nysgerrigt med på de fleste ideer. Hun deler tillidsfuldt ud af sin helt unikke kontakt med mennesker, og hun kan rigtig godt lide at arbejde med børn.